Večernice

Večernice

Anotace: Vítku, Vítku...

Večernice rozprostřela po obloze róbu svou.
Nikde není žádná hvězda,marné boje s temnotou.
Když tu jedna někde v dálce,rytmem srdce pulzuje
Snažím se jí nepodlehnout,vše kolem mne varuje.
Nevím,zda jsi na obloze,možná jen v mé hlavě spíš.
Natáhni dlaň k mému ohni,jen pozor,ať se nespálíš..
Autor Magdalena Varg, 22.09.2017
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí