Dana

Dana

V nebeských výšinách
tvá duše vybrala si cestu.
Zná tvůj životní plán!

Neboj se, důvěřuj!
Po žhavém uhlí,
choď jako po mechu.
V každém tvém dalším nádechu
rodí se naděje.

Tvé oči nechtějí
topit se v moři slz.
svítí,jak maják
na rozbouřeném oceánu
pro trosečníky,
rodí se naděje.


Sudičky daly ti
nejeden dar.
Srdcem se usmívej,
tam rodí se naděje,
plní se tvůj plán...!
Autor sluníčko sedmitečné, 23.09.2017
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: kudlankaW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není iluze, to je fakt, stačí uvěřit:-)

24.09.2017 13:19:38 | sluníčko sedmitečné

ach....
sluníčko
dáváš iluzi naděje

24.09.2017 11:38:57 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí