ULIČKA

ULIČKA

Anotace: .....

ULIČKA

Krysa číhá v záhybech noci

popelnice poseté gangrénou
plivají odpad

neony
a blikající žárovky

kurvy vyklepávají podpatkem
morseovku
do kočičích hlav

žebrák v lepence
umírá už roky

sem tam vrzne okno

a kondom zavěšený na kanálu
s posledních sil

než spláchnou ho zvratky
a splašky z místní putyky

prázdné flašky cinkají v rohu
jako lapače snů

když zašlapané ideály
povalují se tu jako špína

pak kropící vozy nad ránem
konečně seškrábnou ten zápach

a temná ulička rázem rozkvete
jako dětský úsměv

protože
tudy
vede cesta do školy.
Autor ZILA78, 02.10.2017
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: Pamína, Ruda Štola, Jort, Frr, Jin&Jang, Amonasr, Pétík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super:-)

04.10.2017 18:41:29 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí