Podzimní jaro v klíně

Podzimní jaro v klíně

Anotace: vzpomíná na květnové ráno

Už je tu jaro zase
rozkládám si jej v klíně
ve fotkách, ve kvítku
ve vůni šestého smyslu
rozkládám si jej v celé kráse
v hlavě mi tančí bez rozmyslu

Ta touha, tak trochu líně,
že chci ještě
hlazení ramen doteky deště
či vzpomínkový pocit dlaní
já rtěnkou ovdovělé paní
jejíž drahý právě procit
v jiném vesmíru
vypisuji verše za sebe
i za ni
píšeme je spolu
vám všem na míru
Autor mouseova, 04.10.2017
Přečteno 492x
Tipy 17
Poslední tipující: Ijcro, Joe Vai, Kubíno, Jin&Jang, Amonasr, Ruda Štola, piťura, Akyš, Dreamy, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle "rtěnkou ovdovělé paní" je fakt supr!

15.08.2019 09:20:52 | Ijcro

Díky moc, Podzimní jaro v klíně:)

05.04.2020 08:13:22 | mouseova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí