Zachtělo se mi.......

Zachtělo se mi.......

Anotace: °°°°°°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvého úsměvu
Radosti mámivá
Zachtělo se mi Tvých rtů
Jen lehounký dotyk
Jen jako lístek růžového květu
Slastná chvíle

Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvé dlaně
Když si ji do mé skrýváš
A prsty si pak spolu hrají
Na schovávanou
Zachtělo se mi Tvých ňader
Skoro nedýchám
Hebkosti podbízivá
Teplo mateřství
Až do srdce mi proniká
A pak vzhůru se vznáší
Až k nebi
……ke hvězdám

Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvého těla
Bláhovost má je nekonečná
Odpusť mi prosím
Že zachtělo se mi života…..
Autor Těšínský, 18.02.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastná ta,pro kterou je báseň napsána.

19.02.2007 11:15:00 | Lota

Proč báseň není zařazená do lásky? ;-) Pěkné ;-)

18.02.2007 23:07:00 | Levandule

Proč odpouštět sny
které se pouze zdají?
Proč nechytat je za křídla
co rozdávají v ráji?

Proč bát se snů
utkaných z něhy která hladí?
Hvězdy si s nimi pinkají
když se maj´lidi rádi... :-)

18.02.2007 21:19:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí