Před trilionem let

Před trilionem let

Anotace: jedna taková zadumaná...

Před trilionem let
Kdy svět měl jen několik vět
Slova se ještě třásla zimou
Kdy jedna pravda neviděla jinou

Tehdy snad duha mohla mít jenom dvě tváře
Božstva všech druhů plné kanceláře
V zahradách rajských jablek celé lány
Otázky, jež lehce odpoví se samy

Tehdy snad bylo snadné žít a milovat
Před trilionem let, kdy svět měl všechny světy rád
Autor Jn.s, 19.02.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná ;-)

19.02.2007 21:54:00 | Levandule

..moc se mi zalíbila..je melodická..

19.02.2007 17:12:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí