Lásko zastav čas

Lásko zastav čas

Anotace: ......

Ještě jednou lásko zastav čas
A dej si se mnou ještě jedno pití
Nestav ještě svou zeď mezi nás
Ať temnou nocí ztrát
Mi ještě jednou maják svítí

Ještě jednou lásko zastav čas
A prober se mnou naše dobrý chvíle
Ať méně se mi potom zlomí hlas
Až řeknu teda sbohem
Když už různý máme cíle

Ještě jednou lásko zastav čas
A pomoz mojí nerozhodný duši
Ať v ranní mlze mizí se mi snáz
Ať má to trochu šmrnc
Ať nám ten rozchod trochu sluší

http://www.youtube.com/watch?v=YhFCx8bsvws
Autor Blazius, 31.10.2017
Přečteno 440x
Tipy 12
Poslední tipující: grázlík, Izza, Kett, Dreamy, Fany, Stela, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokaždé to bolí,je smutné,
ale jak je vidět,jde to i
s grácií...
Hezké.:-)

01.11.2017 06:13:00 | Dreamy

Bezva hezký :-)! ST

01.11.2017 05:35:11 | Fany

přeji klid tvé duši
a vzpomínky,
co vyvolají úsměv
a možno trochu mlhy v očích
která k úsměvu moc sluší

31.10.2017 23:22:19 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí