Jsem vykvetla

Jsem vykvetla

Anotace: Omlouvám se za drsnost..

Nestřežený okamžik-

Oči zaujaté hmatem

Ruce hledí na dva malé prsy

Roztažené nohy nejostřejších nůžek

Losová kůže (na dotek jak satén)

Malý, nepatrný vryp

(Tenký pramínek krve)

Prsty ho roztáhnout z obou stran

Podobá se řece s širokými břehy

Protože on zvenku zůstal nepoznán

Tak jsem vešla dovnitř a ránu zacelila stehy

A teď jsem v něm

A nemůžu ven

A vlastně ani nechci  

Jsem boule pod kůží jsem cysta bujím v tmách

Spolu jsme tak těžcí

Prolézám mu tělem s pomstou na dosah

Podobna rakovině

Chci aby chcípl.

Vždycky jsem byla svině? 

Autor Krysařka, 04.11.2017
Přečteno 442x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, CoT, Frr, Dreamy, Pamína, Anděl, Amonasr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čte se to dobře a má to myš len ku. a pozadí. haha :D

05.11.2017 19:07:35 | CoT

Budu to brát jako vážně myšlený komentář a děkuji ti za něj :)

06.11.2017 09:35:58 | Krysařka

myslím si, že Ti rozumím...

04.11.2017 17:35:08 | Philogyny1

Jsem ráda, ono to asi není moc přijatelné...

04.11.2017 20:12:20 | Krysařka

rozumím Ti. :)

04.11.2017 20:29:38 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí