Vlasta

Vlasta

Tvé bytí na světě stalo se láskou,
proto máš od bran lidských srdcí tajný klíč.
Stačí pootočit,
ta tam je zloba, zášť i nenávist.

Občas najdeš i zrezivělý zámek,
dlouho ho nikdo neotvírá..... .
Nepláčeš, neláteříš,
popřeješ štěstí tomu,
koho marnost svírá.
A při tom tajně doufáš,
že probudí se z nevědomí.

To všechno dovolí ti
tvoje víra.
Nic není jen tak,
nic není náhodou.

Když bolest tělo svírá
a rozum zabloudil,
vše bereš s nadhledem,
vše bereš s pokorou.

Největší dar
na světe je LÁSKA,
to je tvé poznání!
Autor sluníčko sedmitečné, 10.11.2017
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí