Modlitba pro maminku

Modlitba pro maminku

Anotace: ---

Když zapaluji svíce
tichá hra stínů začíná
plamínky tančí
po zdi stíny letí
a mysl ztěžklá s nimi neodletí

smutek je zarostlý pustý břeh
který vídám ve svých snech
když loučení s Tebou je tak těžké
maminko

odrostli jsme z dětských her
život dal nám vzpomínky a minulost
život křehký jako láska
tajemný jako duše
hluboký jako myšlenka
tak prázdný když odejde maminka

když zhasínají svíce
rozehrátá hra stínů náhle končí
v koloběhu života jen láska je věčná
láska největší z divů na Zemi
vznáší se s modlitbou výš a výš
dotknout se hvězd na nebi.
Autor Aliccia, 10.11.2017
Přečteno 588x
Tipy 21
Poslední tipující: bogen, Philogyny1, Ruda Štola, Iva Husárková, Fany, Dreamy, Cappp, Frr, Šípková Růženka, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané, Špáďa též

11.11.2017 16:05:35 | borůvka

nádherná modlitba :-))

11.11.2017 11:00:11 | Iva Husárková

Pěkné :-)!

11.11.2017 06:00:52 | Fany

Maminku máme jenom jednu,
bez ní je štěstí v nedohlednu,
až jednou pohasnou její líce,
nenahradí je žádná svíce.
Kéž jen v nás zůstane její srdce.

10.11.2017 20:35:42 | Špáďa

Děkuji, napsal jste to moc hezky, to pochopí jen člověk, který ví, co je mít někoho rád.

10.11.2017 20:41:01 | Aliccia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí