Nedělní chvilka

Nedělní chvilka

Anotace: poezie

Týpek u stolku s drinkem v ruce
nedělá dojem, že to, co dělá
je nic nedělání brutál prudce
společnice, anděl na půl těla

dělá přemety slovní na přání
četných přítelkyň na on line lovu
výzev a šancí, stream bádání
jak se co dělá ve velkochovu

zlatých rybek a zlatých telat
jak nesednout na lep filantropům
jak na mindrák si nezadělat
jako dát fleka zlatokopům

byznys dělá týpek u stolku
telefonuje jen na jistotu
a ona taky a bez okolků
dělá, vydělá nadhodnotu
Autor Petbab, 11.11.2017
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí