To ví jen Bůh

To ví jen Bůh

Anotace: Kdo ví jak to dopadne...

Kdo ví jak to je
mezi námi
dvěma blázny
srdce mi vždy roztaje
když se usměješ
a promluvíš
stále v uších zníš...
 
Kdo ví kde končí hranice
zábavy a vtipů
nekonečně dlouhých
a začíná hranice
nefalšované touhy
vášně
co v nás rozpínáš
hrozně mě to baví 
jak mě napínáš...
 
Kdo ví co si tak myslíš
zda absurdní to je
nebo se to jednou stane
zahodíme pouta
zkratujeme všechny zdroje
napětí v nás vzplane
bouře se rozpoutá...
 
Kdo ví co ke mně cítíš
ptát se tě nechci
pokazila bych to krásné
vždyť moc dobře víš
že chci zas se dotýkat
tvých napnutých svalů
počkat 
až poslední paprsek zhasne
a zkoušet 
jestli taky tak hoříš...
 
Kdo ví jak to je
mám ze sebe strach
že jednou se neudržím
až zvedne se prach
až jednou se tak moc
přiblížíš
až budeme sami
bože řekni mi
jak to vlastně je
mezi námi
ty to jistě víš...
 
Autor Jiná, 12.11.2017
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Cappp, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v našich životech,jsou to nepatrné střípky co nás pozvedají výš,tak leť.
Neptej se,žij teď,každý den trvá 24h...už se neopakuje.

26.11.2017 20:50:58 | Danger

Moc hezky vyjádřeno a procítěno!
Nemám slov.
Snad už jen ST...

13.11.2017 00:17:37 | Cappp

Moc se mi to líbí, ST

12.11.2017 23:51:10 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí