Pro Tebe, Ty víš

Pro Tebe, Ty víš

 Tlustá kočka

kypré vnady -

kde kdo je rád,

že s ní aspoň

kamarádí

 

 Však jenom Ty víš

jestli někdy

přijdeš - přijmeš

v jejím objetí svou skrýš

 

 Na chvilinku malou

teď a tady zvanou

víc než kamarádi

aspoň jednou být

 

 Že Já a Ty jsme

vlastně Jedno

vědomě si procítit

 

 Je to vůbec možné?

 

 Můžem jen tak být?

Jen v objetí stát,

neutíkat, nemluvit ?

 

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 14.11.2017
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Cappp, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí