Hra

Hra

Anotace: ---

Padáš na mě 

Lehce se dotýkáme

Tvé čelo mých nohou

Koho to bolí víc spíš tebe

Ale neboj se já

Se svým čelem zase dotýkám

Jeho nohou 

Po večerech zatlačuji boule

Chladnou lžící

A zklidňuje mě vědomí že on

Dopadá svým čelem zase na jiné

Nohy

A tak se to hraje řetězec ignorace

Ignorace a tupé bolesti z pádu

Na sebe 

Jen občas občas se stává

Že se pod navládou jakési mystické síly

Střetnou dvě čela

Střetnou se dvě čela porozumění 

Ani nevím jak se to děje ale děje 

Někdy

Já tomu říkám

Láska

-----------------------------------------

Prý je jednoduší změnit pravidla

A pokládat se k sobě stejnými čísly

Nevím

Já spoléhám na mystickou sílu

Ona přijde 

 

Autor Krysařka, 14.11.2017
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, básněnka, Jort, Anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravidla si obvykle nastavujem sami, nebo že by to byly překážky? :-)

15.11.2017 11:24:06 | básněnka

Pravidla,pravda, mnohdy dost překáží.

15.11.2017 23:17:41 | Krysařka

Láska, moc krásné

15.11.2017 06:16:13 | Anděl

Cucajíce sobě palce u nohou,
k ukojení z hrátek přijít nemohou.
Až se oba šoupnou o pár čísel výš,
po pár chvilkách bytí najdou slastí skrýš.

14.11.2017 23:18:12 | Špáďa

Hele, to je dobrý ! :)

15.11.2017 10:33:10 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí