budu mňoukat

budu mňoukat

Chceš-li budu mňoukat,
vymňoukám Ti v hlavě brouka …
vymňoukám Ti myš i Lenku
i bez lahve lehčí
budeš mít hlavinku
za chvilenku

nechceš-li
budu mňoukat o to víc
místo vytí na měsíc 

Space Cats — Magic Fly
https://www.youtube.com/watch?v=J7UwSVsiwzI

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 15.11.2017
Přečteno 470x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, piťura, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místo vytí na mjesíc
necítím nic.
A tvou rozbolenou hlavinku...?
Otevru lahvinku?

14.12.2017 15:15:26 | džemo

...asi se dívají na tenis...

16.11.2017 10:40:13 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí