Potrat II

Potrat II

Anotace: Moje téma

Potratila jsem

sama sebe 

jsem vyvrhla

zkrvavělý chrchel

bez duše

Kým bych se  narodila

Kým bych vyrostla 

Kým bych byla

Kdybych natáhla svou kůži

Smyla krev a žila

Třeba neúplná ale

Stejně zvláštně

Celá?

 

 

Autor Krysařka, 16.11.2017
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Ruda Štola, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí