V srdci mém

V srdci mém

Anotace:

štěstí Ti dám do rukou
hlava má je zárukou
neboj nejsem pouhý lhář
jsem pro Tebe srdce žhář

vlož mi do rukou svůj cit
já najdu pro Tebe klid
který mít už stejně máš
neboj on je teď už náš

už se to do nás vrylo
je to vše co nám zbylo
a ten roztomilý Svět
promění se Ti v květ
...
Autor Razer, 21.11.2017
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce plamen
smutku ámen.

21.11.2017 21:38:18 | Razer

Srdce žhář
Špatný osud.
Nezůstane co bylo dosud

21.11.2017 21:22:35 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí