Toulání po hvězdách

Toulání po hvězdách

Anotace: nevím jestli dává smysl, nevím jestli se vám bude líbit,......

Toulala jsem se po hvězdách,
překonala svůj vlastní strach,
na hlavu padal hvězdný prach,
svět se ztrácel v temnotách.

Prach napadal mi do očí,
neronila jsem však slzy,
modlila jsem se s klokočím,
svět pro vás skončil brzy.

Nechtěli jste snít,
chtěli jste žít a smát se,
vy budete v zemi hnít,
já nesmrtelnou chci stát se.

I když zemře moje tělo,
můj sen za mě bude žít dál,
vám kdyby se jen trochu chtělo,
mohl z vás být klidně král.

Držíte se při podlaze,
honíte se za penězi,
na své kariérní dráze,
nesníte? Zahynete, drazí...
Autor prostějanek, 19.02.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco podobného jsem už slyšel, ale i napsal. Nemáš
i něco jinýho v rukávu?

07.05.2007 10:37:00 | jehlaspichlas

mám dotaz malá tvrďačko.jak se dá opravit chyba v textu,co už je ke čtení?Lethe

24.02.2007 17:19:00 | Lethe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí