Mezi šesti očima

Mezi šesti očima

Anotace: nevím no...

Nehoda

Jdu za tebou a vím

Že ani tmavé vlasy to už nespraví

Že ani tělo, hlas, zuby, prsty rty 

Když vidím Tvoji tvář vím že to nejsi

Ty 

Jdu za tebou a mám 

V své hlavě ticho v břiše tmu

A o konci si zpívám pošeptmu 

"Vlahá hlína pole stinná ječmen vyrůstá mi

Z klína"

A asi vždycky už si budu nejistá 

Ještě mě pořád bolí místa po cystách

 

Náhoda

Potkali bychom se tam ty řekneš

Že mě stále miluješ

Já že tě stále miluju

A pak bychom se stálemilovali 

 

Neshoda

Mohl bys míň mluvit a víc šukat?

Co kdybys víc šukal a míň mluvil?

Kdybys šukal stejně tak jak mluvíš...

A co tak víc šukat a míň mluvit?

A co takhle nebýt? 

Mohl bys?

 

Příhoda

Leda srdeční

 

Pohoda

Leda nebýt.

Mohla bych?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Krysařka, 26.11.2017
Přečteno 357x
Tipy 19
Poslední tipující: Luky-33, Frr, Laika, Iva Husárková, Ruda Štola, Nikita44, Philogyny1, Jort, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborné!

07.12.2017 21:42:36 | Laika

krásně jasně stručně he hahááá promiň jsem nadšená ST :-))

27.11.2017 12:58:35 | Iva Husárková

Jsem ráda, že jsem tě, teda báseň, nadchla :D :) Život je plný nehod, náhod, příhod, neshod, jen by to chtělo víc té pohody :))

27.11.2017 14:04:12 | Krysařka

:-))

02.12.2017 04:08:40 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí