FANATISMUS? NELÍTOSTNÁ LÁSKA!

FANATISMUS? NELÍTOSTNÁ LÁSKA!

Anotace: ...

Je tvá láska natolik silná,
že převedeš mne s láskou na druhou stranu?
Vím, že dívka jsi velmi pilná...
Však odešleš mne tam, abych mohl zavřít pekel bránu?

Je tvá láska vážně silná dosti,
aby dokázala jsi mne odeslat v té lásce tam?
Dokážeš mne zabít v lásce i radosti...
Však zničením pekelné brány mnoha jiným svobodu dám.

Jsi tak v lásce silná vzácná ženo,
že touto zbraní, co podávám ti, střelíš mě?
Jedině s takovouto láskou mám tam vyhráno...
Však reinkarnuji potom v jiném lepším životě.

********************************************************

Teď kapka vlastní filosofie.
1/ Nebe a peklo neexistují, existuje jenom teď, jež odpovídá tomu, co svým bytím v energiích tvoříme. Karmicky spravedlivé.
2/ Brány k ráji i peklu, které jsou relativnímmi pojmy, skutečně existují. Každou takovouto bránou je duše "živého" tvora. Každá individuální duše jest takovou bránou, kdy buď skrze sebe nechá prostupovat negativní principy eneregií (pekelná brána) nebo sebou nechá prostupovat pozitivní principy energií (brána ráje). Tyto brány se dají uzavírat a otevírat pouze v "živém" těle, kdy se člověk transformuje sám vnitřní alchymickou prací (sebezdokonalováním). Kdyby člověk chtěl uzavírat tuto bránu tak jak popisuji ve verších, mohl by až v dalším životě po reinkarnaci, neboť jen tím jaký žijeme život se všemi našimi záměry, tyto brány našeho bytí ovlivňujeme. Mrtví tohle nedovedou.
3/ Smrt z lásky a radosti. Prinejmenším je to lstivá myšlenka, která má za následek samotné zotročení duše čisté... Kdyby čistá duše milovala a skutečně z této lásky zabila pro takovýto účel, pak sebe soudí. Odsoudí se karmickou vazbou na nečistotu své duše. Sama pod vlivem onoho fanatizujiciho otevre ve sve dusi branu pekel... znacne se u takove bytosti zacnou projevovat castejsi negace, což ovznačuji často za vliv démonů.
Autor RešHeNúnHe, 19.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v každom prípade - zaujímavá teória...

27.02.2007 13:41:00 | Evel

Plně souhlasím s tebou, ale potřebuji dát vysvětlení energiím veršů a ne tvořit úvahu... Jistě bych to mohl podrobněji rozpracovat... Kdo ví? Bůh ví! :D

19.02.2007 20:44:00 | RešHeNúnHe

Co takhle dát druhou půlku do úvah? Na mě to tak působilo...

19.02.2007 20:40:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí