Nevím...

Nevím...

Anotace: ...

rozhoupávám vesmír
když rozprášil jsem nudu do stran

mám ocásky v hlavě
jako by mne vrány tahali za vlasy
co bude nebude jak bude

vítr šlehá do stran
družice nestíhají
Autor Razer, 06.12.2017
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí