CARPE DIEM

CARPE DIEM

Anotace: punk je v srdci (i po letech)

Jen mi netvrď prosim tebe
Že ti to tak stačí
Chytni život za pačesy
Těžko budeš mladší

Ser na lidi co jsou svině
Otáčej se zády
Když jsi v nouzi teprv poznáš
Pravý kamarády

Obuj zase těžký boty
Oblíkni si křivák
Svět se řítí do nicoty
Nebuď jenom divák

Bojuj za to co je správný
Ideály svoje
Carpe diem urvi všechno
Co mělo bejt tvoje!!!
Autor jondys, 07.12.2017
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Ruda Štola, Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za punkovej drajv...;-)

07.12.2017 15:19:15 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí