Mimo dav

Mimo dav

Anotace: Zda li jít s proudem Tu otázku začít si klást Proj&ia...

Zda li jít s proudem

Tu otázku začít si klást

Projít si tak soudem

Když tělo začne se třást

 

Ptát se zda je to správně

Životem už jen ze zvyku

A otevřené dlaně

Pro malou útěchu

 

Má cenu vůbec se ptát

Jestli je to opravdu tak

Jít životem nebo stát

Přestat šálit svůj zrak

 

Odhodit růžové brýle

Vidět jak věci jsou

Zatratit ty černé chvíle

A jít cestou svou

 

Nejít jako jeden z davu

Nedat na řeči ostatních

Zvednout k nebi hlavu

Řídit se podle pravidel svých

Autor Dědek, 13.12.2017
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí