Lepší zítřky ?

Lepší zítřky ?

Anotace: Jen tak...

Na stole drobky chleba od večeře

Je zima jako v kamenném klášteře

Čaj dávno přestal mé ruce hřát

Za oknem ledový vítr začal vát

Sen o úspěšné baletce přestal se mi zdát

Měla bych se odhodlat a ne se jen bát

Do chlebových drobečků naštvaně fouknu

Ze sněhem zavátého okna se kouknu

Snad lepší zítřky tam vidím

Baletní sřevíce raději (ne)uklidím

Autor Lůca, 29.12.2017
Přečteno 444x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, přema, Stanislav32, V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Akrij8, Ruda Štola, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí