=Tak šťastnej a veselej

=Tak šťastnej a veselej

Anotace: -----(:-o)-----

~~~~~~
Před rokem hned prvního
něco se nám zrodilo
starý rok šel do důchodu
a novému dává radu…
všechny lidi ať má rád
starým důchod přidávat
mladým rady rozdávat
ty nahoře milovat.
Koho tím nahoře myslíš
ti dost mají,copak nevíš?
*
Ty mladíčku,Nový roku
svatý Petr ti dá ruku
na počasí jak by mělo být
jaro,léto,podzim a zimu mít 
vody z dešťů tak akorát
záplav se nemá nikdo bát
a v létě sluneční svit
v zimě zem sněhem pokrýt.
To jsou ti nahoře k milování
a v tom ti nikdo nezabrání. 
*
Někdy ti mladí 
na radu starších nedají
myslí si,ti staří zase kecají
ale stejně si všichni 
šťastný a veselý přejeme
až odbije půlnoční
spolu si připijeme….♥
*
Na zdraví a P.f...2018
*
~~~~~~




 

Autor Květka Š., 30.12.2017
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) na zdraví, Květko, však to je nejdůležitější, ať ho máš moc :-)!

31.12.2017 05:35:05 | Fany

Květulinko!!!!!! Tobě také vše nej nej do roku 2018:) Krásné psaní!

30.12.2017 17:03:52 | Anděl

Děkuji Andělko...i Tobě přeji jen to všechno krásné...

30.12.2017 18:48:26 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí