NOVOROČNÍ

NOVOROČNÍ

Anotace: PF 2018

Svět kolem je plnej dekadence
Prvního ráno vlak mi ujíždí
Jsem zbytečnej mam nízký preference
Často sám sebe kopu do hýždí

Lítaji třísky když se kácí les
Léta už po mě neštěkne ani pes

Nad hlavou krkavci s nasranym krákoráním
Jak dlouho ještě čekat budou?
Nepadnu Nevzdám to! hlava šedivých skrání
A vlci po stopě mi půjdou

Ač v číslech červenejch stejně to nepoložim
I když to není zrovna paráda
Hákem i direktem život mi párkrát složil
A já si ustlal pěkně na záda

A skóre příznivý není fakt docela
Ale já jako Fénix povstanu z popela

Tak přeju Vám rok plnej optimismu
A plnej vyplnějch přání
Minimum překážek minimum kolísání
Co cestou ke štěstí Vám brání...
Autor jondys, 01.01.2018
Přečteno 440x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Philogyny1, Jort, Anděl, Frr, Šípková Růženka, Ruda Štola, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vám všem taky všechno dobrý, kamarádi drazí modrý!
Děkuji za nahlédnutí

01.01.2018 17:37:39 | jondys

Všechno dobré v novém roce!!!

01.01.2018 12:38:46 | Anděl

Hlavně ta vyplněná přání. Včera jsem viděla duhu, tak snad...ST*
Hodně štěstí do nového roku.

01.01.2018 11:21:59 | Šípková Růženka

to je něco tak přenádherného:)

01.01.2018 10:54:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Do nového sílu, zdar, vyplněnejch přání pár, štěstí plné dlaně, s optimismem na něj! :-)

01.01.2018 10:28:33 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí