=Díky...už se stmívá

=Díky...už se stmívá

Anotace: .....♥.....

~~~~~~~~
Byla jsem včera zvečera
~/ne,já nejsem posera~
v parku na procházce
~/baterku mám v kapse~
posadím se na lavičku
~/jako doma na stoličku~
přemýšlím o lásce...
.
ta co kdysi dávno byla
~/tenkrát jsem tě milovala~
ta co ale nikde není
~/to je vážně nadělení~
a že jsem holka jako květ
~/uvadl,tak beru zpět~
hned se dám do hledání...
.
být jak kniha vzpomínek
~/stárnu,jako celý svět~
mít i z moře kamínek
~/nemohu ho vrátit zpět~
v peněžence mám tvé foto
~/byl jsi fešák,vážně zlato~
odešel jsi,proč? Prý proto...
.
dnes potkala jsem jiného
~/na první pohled sympaťák~
ten nabídl mi rudé růže
~/a já si jen tak vzdychnu ách~
zeptal se v parku u lavičky
~/a v trávě kvetly pampelišky~
zda posadit se může... 
.
Může. A díky za ty růže.

~~~~~~~~


Autor Květka Š., 10.01.2018
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško - moc krásné, usmívám se tu:) *ST*

10.01.2018 18:30:40 | Anděl

Má milá Andělko...děkuji na 100x. :-)

12.01.2018 16:22:55 | Květka Š.

Hezké a nadějné. Plné úsměvu. Radost z přijímání. Radost z krásných růží.
Radost z nové lásky? Sice stárneme, ale stále jsme to my. ST*

10.01.2018 17:46:23 | Šípková Růženka

Děkuji krásně... :-)

12.01.2018 16:21:33 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí