Vracet se

Vracet se

Anotace: Chtěla bych

Chtěla bych se Ti vracet 

k Tobě

přicházet pozdravit říct všechno nic mlčet

denně k večeru 

otvírat dveře lehat si usínat

k ránu se probouzet 

setkat se 

na půli cesty uprostřed malého pokoje a líbat 

v objetí stěn co semykají

drží

ve splynutí

milovat se šoustat jíst 

dívat se

ve smyčce jejíž opakovatelnost nedusí 

naopak

dýchat

nutí 

 

 

Autor Krysařka, 15.01.2018
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: Nevratný obal, Amonasr, Jort, Laika, Nikita44, Anděl, Stela, Kapka, Frr, el sereno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí