Ještě hloub

Ještě hloub

Anotace: ...celkem nám to prospělo...

Ještě hloub

 

Aby bylo veselo, 
koupíme si pomelo. 
Loupy, loupy, loupy, loup,
dužina je ještě hloub.

Tvé otázky na tělo, 
chceš to, co se nesmělo.
Houpy, houpy, houpy, houp,
přitlač, ať jsi ještě hloub!

Celkem nám to prospělo.
Rukou otři mi čelo.
Koupy, koupy, koupy, koup,
potopím se ještě hloub.

Autor Tapíše, 22.01.2018
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Špáďa, Kapka, dívka s velrybou
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi povedený, absolutní rým!
Díky :-)

28.01.2018 18:05:24 | Tapíše

I my s každým pomelem,
když ho v ústech pomelem,
náramně se pomějem.

27.01.2018 08:52:54 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí