Zoufalství

Zoufalství

Anotace: příběh první

Dopadá hlava do polštáře
v pohledu číhá zoufalost
sen o tobě mi neodpáře
ani lihová zchátralost

vrací se noc pak prudký jas
náraz, křik, ticho, v těle mráz
mátožně znovu usedám
zazvoní těla gardedám

dopadá světlo do mé tváře
když cigaretu zažínám
a marná slza mistra skláře
třpytí se
stále vzpomínám
Autor Michal Rohan, 24.01.2018
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova, Akyš, Avola, Stela, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, to se vážně moc líbí, obsahem i formou.

24.01.2018 14:00:45 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí