Kálmán Imre

Kálmán Imre

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=eSlAI1R1jBU

Bol chlapec zo Siófoku
ktorý primäl spievať svety
tušené z hviezd, bok po boku
kulís Mamzelle Operety

z Budapešti Viedni dvorí
s odvahou a istým šarmom
a priori, a posteriori?
ktože ho vie, v srdci párnom

našiel súzvuk taký blízky
až svoj čardáš s Wiener vínom
zmiešal, spevné vodotrysky
dodnes sú adrenalínom

pre tých, čo prepadli čaru
úsmevu nôt aj cez slzy
prirodzenosť tohto daru
oceníš, veď žiť sa musí

Kálmán, pýcha Siófoku
jedom póz ťa neotrávi
odpisy sú bez nároku
ak nie, nech ma poopraví

Marica, keď spieva sólo
- Csak szeretni mindent, mindent
elfeledni, to, čo bolo
zjavne je späť, čonevidieť
Autor Petbab, 29.01.2018
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí