Věřím na hrdiny

Věřím na hrdiny

Anotace: verše

Na pohádky rád věřím
ty s hezkými konci
hladinu vod zčeřím
dokud budu moci

mám rád kladné hrdiny
co zastávaj dobro
také jejich rodiny
aby jim to bodlo

bude možná šťastnější
kdo se k nám přidá
dobro je silnější
nečeká ho tak dřina.
Autor Razer, 30.01.2018
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobro je silnejsi

31.01.2018 21:30:36 | Razer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí