Hajhó, hajhó

Hajhó, hajhó

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=YzYj-Q7p1AI

Hajhó, hajhó...
Ďaleko je reťaz štítov bez mien
Hahó, hej, hó, hej...
stamodtiaľ pochádzam, kde hôr hrebeň
snehom skvie sa, tam príkrov žúl
skrýva to, o čom svet nepočul
Hejhó, hahó, hej!
hľadaj tep bez virgúl
srdca tajnej lásky totem
sama som, ty sám
ako chceš, toto tajomstvo krehké ako džbán
túži sa ti dať pol na pol
obíď ma, ak čo len raz
chceš lavínu spustiť nadol
bozkov, snehom nezapadol
tieň, rozváž si prísť, pocítiš mráz!
Hej, z ruží upletiem veniec
hej, z ruží vie veštec
vyveštiť nám budúcnosť, ešte nepovedz
s kým čo máš, súď na koniec
Autor Petbab, 31.01.2018
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí