Javore

Javore

Anotace: příběh čtvrtý

Javore, stromečku řekni mi
jak je to s přáteli na zemi
Javore, zaševel moudrostí
jak je to s lidskou radostí

A javor zašuměl ve větru
tož jsem se schoulil do svetru
a hlasem z kmene zašeptal
já jenom tiše naslouchal

vy lidé jste jako listí stromů
na jednom velikém světa domu
a jenom čas pravdu přinese
kdo jakou barvu ponese

zelená, červená, žlutá, hnědá
lhář, přítel a nebo neposeda
většina však jednou opadá
usychá, květ lásky uvadá
Autor Michal Rohan, 01.02.2018
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Stela, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!

01.02.2018 07:02:27 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí