RŮŽE

RŮŽE

Anotace: .....

Růže orosená krví
pevně sevřena v dlani
srdce nebuší jen chladne
jako náhrobek z mramoru
každý svou vnitřní bestii krmí
někdo uvnitř jiný na ní
dokud nepadne
na dno v prostoru

i jindy sarkastický měsíc pláče
tisícem slov
jako smuteční průvod za padlého
neboj znám tě
to ty............. jsi já
a smutné pavlače
obtěžkaných vdov
prosí za nenarozeného
neboť znám tě
to ty.............jsi já

růže orosená krví
v dlani vadne
už to nebolí...................................... .
Autor ZILA78, 03.02.2018
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Frr, Cappp, Kapka, Jin&Jang, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí