Aury

Aury

Anotace: nejsme těla bez duše. jsme duše s tělem

píši slova svým citem
rozjasňuji lidem tvář
procházejí tím sítem
jakou duše nese zář

aury čistí údery
naše vaše myšlenky
ostré jako sekery
tnoucí se do tajenky

na paměti teď mějte
vracející iluze
vůbec se mi nesmějte
bodají do diskuze
Autor Razer, 05.02.2018
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí