Jonák

Jonák

Anotace: Něco málo o nás Jonácích.

Jonák,jméno vcelku mužné,
krátké,silné,dobrodružné,
manuálně mi jsme zruční,
nejsme přeci žádní učni.

Nejsme žádní lenoši,
zkrátka,zdatní jinoši,
máme rádi legraci,
hlavně,když je po práci.

Skvělou máme povahu,
nemíváme nadváhu,
jsme spíš samý sval a šlachy,
nepíšu tu žádný tlachy.

Jsme to chlapci ztepilý,
vážně,nic jsme nepili.
Vskutku zdatní junáci,
to jsou prostě Jonáci.
Autor František Jonák, 05.02.2018
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí