Proxima

Proxima

Anotace: moje

Mým spojencem je hvězda C
je mi fuk, co na to věda
umím k ní cestu ve zkratce
zlatý vlas děda Vševěda

nebudu rvát z pleše znalé
netážu se jako Šekspír
- Být, či nebýt? Bdě, ospalé
logiky, patří jí vesmír

fyzikální jakžtakž, pouze..
Proximu zná, jen ať jásá
já nehledám na obloze
lásku svou, tam hvězd je masa

zhluk materie, zdroj fotonů
jsem s ní v alianci astrální
embryonálních šer polosnů
stimulace své bazální
Autor Petbab, 22.02.2018
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Anděl, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí