Zůstaň jen chvíli.....

Zůstaň jen chvíli.....

Anotace: °°°°°°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Zůstaň jen chvíli
Chtěl bych Tě líbat
Ústy dotknout se Tvých řas
Do očí pohlédnout
Až usmějí se šťastně

Prosím
Jen chvíli
Chtěl bych Tě líbat
Hebkost Tvých ňader
Do svých dlaní skrýt
Jen chvíli
V kadeřích lalůčky
svými rty pohladit
A pak
Pak obejmout to letmé zachvění
jak slast probouzí se v Tobě

Jen chvíli
prosím
Ještě hlavu složit ve Tvůj klín
Jen chvíli
naslouchat jak dech se zadrhává....
když v prsou vzdech svůj zadusím

Vzala mne za ruku
A zvolna mne vedla tam
kde Hora Venušina má svou branku
Po ránu cestička láskou je rosená
Tváříš se záhadně
Když k sobě vedeš mne na návštěvu
Pak někam se ztrácíme
Snad sami v sobě
Snad v samotném Bohu........

Milá
jen chvíli jestě
Jen co se nadechnu
Jen co naberu sil
Sladká jitřní vážko
kam odnášíš mne
Marně se bráním
Okolo podivně je prázdno
Jen
hebkost Tvých ňader
uschovaly si mé dlaně........
LÁSKO
Autor Těšínský, 21.02.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně procítěný každý okamžik.Líbí-moc.

23.02.2007 17:26:00 | s.e.n

...spíš se vrátit...to bych chtěla ;-)

21.02.2007 12:53:00 | no

Jen chvíli a čas zastavit.

21.02.2007 11:49:00 | Lota

...:) ...

21.02.2007 10:36:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí