Být holčičkou...

Být holčičkou...

Anotace: ...

..a tak si život zase pohrává

jednou zleva potom doprava

a ty si ženo vybereš

kterouže cestou vlastně jdeš?

 

A ten život nebere v úvahu

že má často svou převahu

a běží tak

jak já nechci, aby šel...

 

Tak čelím tomu náporu

navenek hrdě a v pozoru

uvnitř však s duší maličkou

s přáním být chvíli zase holčičkou

Autor JSJ, 02.03.2018
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: La Suneteto, Jort, Iva Husárková, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo. Jak nám bylo před 40 lety fajn, což?! :-)

11.05.2018 18:41:23 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí