Zvlášť

Zvlášť

Popírání lidskosti mezi stehny
Litry červeného vína
A na seznámení prsten s diamantem
Protože víš
Že jednou pro tebe bude ta pravá

Ve vitríně s koláči začalo léto
Všechny se roztekly po skle
Zůstala po nich čokoládová stopa s malinami
A různě zabarvenou šlehačkou

Dohromady nebo zvlášť?

Občas se bojím tvých úsměvů
Co rozdáváš
Židovskému nosu navzdory

V květináčích mezi okny pěstuju jen chlad a snění
Aby bylo jasné
Kdo s kým má tu čest

Tak dohromady nebo zvlášť?
Autor její alter ego, 02.03.2018
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Jort, Lioness, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí