hlasy

hlasy

Anotace: ..

Slyším hlasy v hlavě

už při ranní kávě.

Často či teď právě

znějí naléhavě.

 

U ostatních lidí

tyto hlasy vidím.

Velké nebo pidi,

někdy se až stydím.

 

Leckdy nejsou jejich,

nepřeberně je jich.

Hlasy dravců zřejmých,

co k nim stáčí čenich.

 

Kazí lidem zdraví,

leckdo o nich neví.

Nikdy nezastaví.

Kdy jen se jich zbaví(m)?

 

Autor el sereno, 02.03.2018
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí