=Na jaře...

=Na jaře...

Anotace: ~~~~~~***~~~~~~

~~~~~~~
Letošní jaro
bude také všelijaké
včera kapky deště
dnes slunce hřeje
a prý zítra 
povídej,co ještě
někde má padat 
tak trošku sníh
ale i tak,jupí,
jaro je v začátcích.

Rodí se mláďata
a pupeny,kočičky,
beránci,kůzlata
housata,kuřata
i malá ptáčata
"hezoučký"
ve volné přírodě
i v zoo zahradě
prostě je živo
a to je krása.

Prý místo čepice
klobouk slunečnice
a místo deštníku
velký list z lopuchu
oblohu na zip
a ty slunce rozsviť.
Trochu víc hřej
aby bylo hej.
Na jaře.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 05.03.2018
Přečteno 203x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, Akyš, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko! Už aby bylo hej! krásné foto!**ST**

05.03.2018 17:38:33 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí