=Den se probouzí

=Den se probouzí

Anotace: -----,,,-----

~~~~~~~~~
Ahoj...
dnešní den pozdraví
a já mu odpovím
je trochu zamračený
ale je laskavý
slunce se pousměje
ty mraky odhrne
a pak nás uvidí
jak se usmíváme.

Červánky,beránky
a ještě modré z nebe
všechno my vnímáme
i když trochu zebe
někdy nám představí
i sněhové vločky
vidíte lidičky
honí se mezi domy
jak malé bílé kočky.
Jednu si chytím
a koukám co se stalo
něco tu bílou vločku
asi začarovalo
schovám tě,chceš?
Něco mi pošeptalo
dnes už mě nenajdeš.
A to se vážně stalo.

Jsem kapka,jsem rosa
jsem voda či slza
jsem třeba jenom sen.
Anebo nový den
kdo ví...

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.03.2018
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, Psavec, Fany, Anděl, Philogyny1, Akyš
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) kdo ví, ale určitě to máš moc milé, Květko, to si piš :-)! ST

15.03.2018 07:15:39 | Fany

Květko - moc se mi líbí!

14.03.2018 19:11:22 | Anděl

Můžeš být vším, co chceš, se svojí fantazií...

14.03.2018 18:50:57 | Philogyny1

Libozvučně plující☀

14.03.2018 18:07:00 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí