Kostky

Kostky

Kostky se rozsypaly po stole
Některé se zakutálely k nohám židlí
Abych je pracně na kolenou hledala
Po celé místnosti

Pohledy všech sledovaly moje pohyby
Případné chyby
Jako je dotyk kolene s kostkou
A ústa zkřivená bolestí

Tvůj parfém na mém zápěstí
Tvá chuť na mém horním rtu vyplněném červenou rtěnkou
Jako by ti nevadilo
Že budeš pokreslený mými ústy
Označkovaný
Abych tě našla
Mezi jinými

Pod sněhem hledat sedmikrásky
Ruce držet v kapsách tvého kabátu
Protože svůj jsem ztratila
Stejně jako stud
U tebe za dveřmi
Autor její alter ego, 24.03.2018
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, DonBirell, Ruda Štola, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí