Klapky

Klapky

Anotace: ...

Poslouchám klapky klavíru 

jsou ušity mi na míru 

a jejich tóny promlouvají 

až k srdci cestu znají

 

 Ty klapky Ty já znám

doma je také mám

avšak neznějí tak lehce

chybí jim cvičební lekce

 

A tak přemlouvám se k boji 

ať mé ruce se srdcem se spojí 

a zahrají, co rty neumějí říct 

Těm 

co chtějí v hudbě umět číst...

 

 https://www.youtube.com/watch?v=E-PCrCeX8rI

 

 

 

Autor JSJ, 27.03.2018
Přečteno 387x
Tipy 16
Poslední tipující: mirecek, Kubíno, Jort, bogen, Ruda Štola, Amonasr, Bufik, piťura, Šípková Růženka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí