Maria Drăgan III

Maria Drăgan III

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=sW0JfQlsNYo

"Tohle je dívka
na můj vkus!" mlaskl
(jak při polibku
němá hlasivka)
příběh ze střípků
do bot práskl

kterak mít přání
smysluplné
řekl bych - zdání
klame, vsune

čidlo do oka
rudé bude
vdechnu zhluboka
vůni všude

" Má slzu v hlase"
Sulac řekl
o toliké kráse..
málem klekl
Autor Petbab, 28.03.2018
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Iva Husárková, Ruda Štola, mattO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí