=Je to krása,brouku

=Je to krása,brouku

Anotace: ~~~~~~~~~~

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

~~~~~~~~~
Teplé jarní paprsky
čas na první na lásky
i kytička sněženek
je na lásky jako lék.
Další bude modřenec
tu prý přidáš na věnec
za tu lásku zmařenou
co jsi prožil s Boženou.

Pak natrháš pampelišky
pro Růženky i Elišky
do breku se Maruš dala
jarní kytku nedostala.
Smál se na ni jiný kluk
tak si vzdychla,to je fuk
hned utřela slzu z tváře
a nakoukla do herbáře.

Zašla si na jarní louku
motýlovi řekla "brouku"
on však křídly zatřepal
vznesl se a letěl dál.
Končím jarní povídání
o květech a milování
slunce hřeje čím dál víc
ze zimy nezbylo nic.

~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 03.04.2018
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuškoooo!!!!!!!! krásné, veselé, moc se mi líbí!

04.04.2018 07:13:04 | Anděl

...a já moc děkuji... :-)

04.04.2018 14:16:43 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí