Škrtnout slovy a neublížit

Škrtnout slovy a neublížit

Anotace: -

 

Poslední dobou mě živí čaj, spánek, psaní, vyhlídky na maturitu

a tvoje staré zprávy

jako

"a hlavně se mi vrat"

když jsem 12. listopadu odešla na nákup

 

pořád jsem si nezvykla

že večer nemusím vařit čaj pro dva

že vím že není nikdo

kdo ponocuje jenom aby mi popřál na dobrou noc

 

občas pořád čekám

až se vrátíš

z práce

 

občas mám pocit

že tě pořád

hledám

v gestech a slovech ostatních

a snažím se najít něco

co mi tě aspoň trochu připomene

takovým způsobem který by nevyvolával bolest

 

občas mám pocit že o tom všem víš

že stojíš za rohem

máš oči jako tabák

a díváš se na to.

Autor Elisa K., 15.04.2018
Přečteno 392x
Tipy 18
Poslední tipující: šerý, Robin Marnolli, Sýkorka07, její alter ego, bogen, Cappp, piťura, Frr, kudlankaW, Philogyny1, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To lidské vyjádření a v poetickém jazyce... Hm, super.

15.02.2019 00:07:54 | šerý

Děkuju.

15.02.2019 00:09:10 | Elisa K.

...máš oči barvy tabáku, jsem kdysi četla, a na tu báseň nikdy nezapomenu, tahle je druhá...

15.04.2018 21:19:42 | Philogyny1

Hrabě... Miláček.

15.04.2018 21:22:04 | Elisa K.

Ano. :)

15.04.2018 21:24:30 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí