=Korále

=Korále

Anotace: o~o~o~o~o~o~o

~~~~~~
posbírala kapky deště
navlékla si korále
potom v šatech z barev duhy
tancovala na bále
taneční sál z pampelišek
mistři smyčce cvrčkové
zpívají tam ptačí pěvci
pije se víno medové

tanečnicím zatleskali
snad svými křídly motýli
že si také zatancují
to dnes všichni slíbili
naše kráska v šatech z duhy
do vlasů si růži dá
a ať se v barvách neutopí
ta růže je čajová

v té růžičce spali broučci
ta krásná je vzbudila
broučci skončili na louce
když se v tanci točila
tam na parketu z pampelišek
cvrček hrál a hrál 
kdo to viděl kdo to slyšel
vesele se smál

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.04.2018
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí